زمینه های فعالیت
خطوط لوله انتقال گاز
خط لوله کشی گاز سراسری به تمامی خطوط لوله کشی انتقال گازی با قطر بالا گفته می شود که در سراسر کشور هستند و از پالایشگاه گاز طبیعی تا ایستگاه افت فشار گاز در ابتدای شهر ها برای توزیع به مصرف کننده ادامه دارند.
پروژه های پالایشگاهی
امروزه نفت خام برای تبدیل به فرآورده های مورد نیاز ما بوسیله خطوط لوله، راه آهن، نفتکش ها، و کامیون ها به پالایشگاه ها منتقل می شوند.
طراحی و اجرای عبور خطوط لوله از موانعی نظیر رودخانه یا سایر عوارض بروش HDD
فرآیند HDD با حفر یک چاله کوچک و افقی (حفره پایلوت) زیر مانع عبوری (مثلاً بزرگراه) با رشتهای پیوسته از میله حفاری فولادی، آغاز میشود. وقتی که سر چاله و میله، از طرف دیگر مانع عبوری، بیرون میزند، یک مته مخصوص که به آن تراشنده گفته میشود، به سر میله فولادی متصل شده و از درون حفره پایلوت، به عقب کشیده میشود.
خطوط لوله انتقال فرآورده های نفتی و پتروشیمی
فرآورده نفتی یا فرآوردههای نفتی، موادی بسیار پرکاربرد هستند، که از نفت خام و در پالایشگاه نفت فرآوری میشود. پالایشگاهها مطابق ترکیب نفت خام و درخواست مشتریان میتوانند، فرآوردههای نفتی را برای کارهای مختلفی فرآوری کنند.
خطوط لوله انتقال آب
خطوط انتقال و شبکه های توزیع آب به مجموعه ای از تاسیسات، شامل لوله، اتصالات و شیرآلات اطلاق می شود که به منظور انتقال سیالات (مایعات و گازها) از نقطه ای به نقطه دیگر احداث می شوند.
پروژه های نیروگاهی
وظیفه اصلی یک نیروگاه تبدیل انرژی از دیگر شکلهای آن مانند انرژی شیمیایی، انرژی هستهای، انرژی پتانسیل گرانشی و… به انرژی الکتریکی است.
تولید انرژی های پاک
احداث، توسعه و بهرهبرداری از نیروگاههای انرژیهای تجديدپذير مانند بادي، خورشيدي، زمينگرمايي، امواج و زيستتوده که منجر به عدم مصرف سوختهای فسیلی، صرفهجویی موثر در مصرف آبِ نیروگاهها و عدم انتشار گازهای گلخانهای میشود.